Over ons

Ervaring

samen al meer dan 40 jaar ervaring in het dakdekkers branche

Kwaliteit

Wij garanderen de beste kwaliteit door gebruik van  juiste materialen voor uw dak.

Vakmensen

Met de vele jaren ervaringen zijn onze vakmensen gespecialiseerd in platte daken.

Duurzaamheid

Ervaring

Spoed

Dak- en waterkerende systemen leveren en aanbrengen die onze klanten een meerwaarde bieden.

Welke meerwaarden bedoelen we hiermee:

Inkoop en Innovatie.
In de loop der jaren is ESAT Dakdekkersbedrijf uitgegroeid tot een volwassen bedrijf die de kunst van het kunststofdakbedekking in de vingers heeft. Met een internationaal netwerk zoeken we voor u wereldwijd naar de betere dakbedekkingsmaterialen en beste nieuwe innovatieve producten. Door een uit-gebalanceerde inkooppolitiek en een uitgekiende logistiek kunnen wij u bovendien deze kwaliteitsproducten aanbieden aan de scherpst mogelijke marktprijzen.

Oplossingen bieden op maat.
ESAT Dakdekkersbedrijf biedt op gebied van dakbedekkingsmaterialen en dak-systemen het volledige gamma aan. Al maak je als producent de beste vorken tegen de laagste prijs, al snel zal je merken dat je klanten soep eten met een lepel. Bij ESAT Dakdekkersbedrijf bent u niet gebonden aan een systeem of product, maar vindt u op één en hetzelfde adres voor elke toepassing de beste oplossing.

Technische ondersteuning.
Verkopen is meer dan je klanten een product aanbieden. Verkopen is je klanten technische ondersteuning en opleiding bieden, samen op zoek gaan naar de beste oplossing. ESAT Dakdekkersbedrijf kan hierbij terugvallen op product-ervaring op het dak sedert 1994! Verschillende van onze klanten hebben van die technische achtergrond al handig gebruik gemaakt. Sterker nog, in de toekomst willen wij onze klanten nog meer aanmoedigen om gebruik te maken van onze kennis.

Wij staan voor u klaar !

Leveringen.
ESAT Dakdekkersbedrijf beseft als geen ander dat “just-in-time” leveringen in onze branche levensnoodzakelijk zijn. Het is ook daarom dat onze leveringsdienst in staat is dagelijks alle oplossingen op maat bij u of op de werf te leveren!